Pubquiz Alert! 💙

❗Het is tijd om je kennis te testen en plezier te hebben met de allereerste activiteit van ons gloednieuwe activiteitenteam! Op vrijdagavond 11 oktober willen we jullie uitnodigen voor de FC Burgum Pubquiz, die plaatsvindt in het Sportcafé van de Nije Westermar.

🧠 Test je kennis! Stel een team samen van 5/6 personen, bestaande uit betrokkenen van FC Burgum. Dit kan een vrijwilliger, speler of supporter zijn. Let op dat er in elk team minimaal 2 personen van 18+ in het team moeten zitten! 👏🏽

💰 Voor de aanvang van de pubquiz gaat er een pinautomaat rond bij de groepjes om het inschrijfgeld te innen, hiervoor is de teamleider verantwoordelijk. Het inschrijfgeld bedraagt €12,50 per team.

🔔Vanaf 19 uur kun je je eerste drankje halen bij de bar. Zorg ervoor dat je op tijd klaar zit voor de pubquiz die start om 19.30 uur!

👏🏼 Stel het leukste & slimste team samen en wie weet ga je er wel met een leuke prijs van door!! Schrijf je per team in vóór 𝟲 𝗼𝗸𝘁𝗼𝗯𝗲𝗿 via de aanmeldlink: aanmelden. Vergeet niet bij de aanmelding een leuke teamnaam door te geven  + een teamleider. Geef je snel op want vol=vol. Er is ruimte voor 15 teams. 

Zien we jullie dan?

Het Activiteitenteam van FC Burgum⚽💙

Sonac
C. van den Adel
Tiltrans
Jumbo Burgum
Expert Meijer
Apuls