Old Stars doen mee aan Waadhoekje toernooi

Voor de Old Stars van FC Burgum stond afgelopen donderdag het toernooi in Berlikum op het programma. Drie weken daarvoor werd op het toernooi in Irnsum nog een mooie tweede plaats in de wacht gesleept. Er waren dus wel verwachtingen.

In Berlikum troffen de Old Stars andere tegenstanders dan op de toernooien daarvoor. Dat maakt het spelen van een toernooi zo mooi. Deze keer werd gespeeld tegen o.a. de teams van Heerenveen, Cambuur en vv Terschelling aangevuld met Leovardia, Middelsee en Waadhoekje. 

In de poule werd een keer gewonnen en twee keer gelijkgespeeld. De vierde wedstrijd ging daarom om de derde en vierde plaats en werd gespeeld tegen Heerenveen. Deze wonnen de Old Stars van FC Burgum en dit leverde dus een verdienstelijke derde plaats op. Weer een prachtig resultaat!

Na een gezellige derde helft ging de mannen tegen het einde van de middag weer richting Burgum.

Op de planning staat nog het toernooi van Terschelling, op 21 september, en het eigen toernooi in Burgum, in oktober. Mochten ze tussentijds nog een uitnodiging krijgen voor een ander toernooi, dan zijn ze ongetwijfeld van de partij.

 

Sonac
Jumbo Burgum
Expert Meijer
Tiltrans
Apuls
C. van den Adel