Nieuws vanuit het bestuur

Inmiddels zijn we alweer enkele weken onderweg in het nieuwe voetbalseizoen. Het is dan ook de hoogste tijd om weer wat nieuws te delen vanuit het bestuur.

v.l.n.r. Mark Kruisselbrink, Heinze de Boer, Alex Jongedijk, Bauke Prins, Jan Tabak, Freddie Kooistra, Anja de Jong, Geeske Wijmenga. Op de foto ontbreekt Chris van Buiten.


Nieuwe tenues
Vanuit ons kledingleverancierscontract hebben Craft en Voetbalshop.nl een mooi gebaar gemaakt naar alle spelende leden. Als het goed is speelt iedereen nu in nieuwe tenues. Wat opvalt is dat de blauwe kleur net wat ‘feller’ is dan in de oude tenues. We krijgen louter positieve berichten. Dat is mooi. We staan er met z’n allen dan ook weer mooi op en durven met trots het FC Burgum shirt te dragen. 
Tegen het einde van het seizoen, in juni 2025, loopt het huidige kleidingcontract af. Inmiddels wordt er binnen de club al gekeken naar wat we hierna gaan doen. We houden jullie op de hoogte.

Invullen van vrijwilliger vacatures
Door de inzet van onder andere onze vrijwilligerscoördinator Willem Vlietstra, kunnen we redelijk goed de vacatures vullen. Ook nu het nieuwe seizoen loopt hebben we het toch weer voor elkaar gekregen voldoende kaderleden bij de voetballende teams beschikbaar te hebben. We weten dat er nog altijd enkele vacatures zijn, maar het gros is weer gevuld. Dat is een compliment aan de vrijwilligers die deze taak op zich willen nemen, maar ook aan de vrijwilligers die ieder jaar weer voldoende mensen weten te vinden. Dat maakt FC Burgum bijzonder! 

Aankondiging Algemene (najaars) Ledenvergadering
Twee keer per jaar is er een Algemene ledenvergadering (ALV). Op 8 november staat de najaarsledenvergadering op het programma. Tijdens deze bijeenkomsten worden bepaalde vrijwilligers even in het zonnetje gezet, soms wordt er afscheid genomen van terugtredende vrijwilligers en worden nieuwe vrijwilligers welkom geheten. De ALV is bij uitstek de plaats waar leden hun waardering en kritische noten kunnen en mogen plaatsen. Tenslotte is de ALV het hoogste orgaan (en dus de baas) van de vereniging.

Wij roepen de leden dan ook op om op 8 november aanwezig te zijn bij deze ALV. Noteer de datum in je agenda en we verwelkomen je graag op vrijdag 8 november! Houd de website en de sociale media-kanalen in de gaten voor de aanvangstijd en de agenda. Dit wordt binnenkort gepubliceerd.

Vragen
Mocht je nog vragen en/of opmerkingen hebben, dan horen wij dit uiteraard graag!  

Vriendelijke groeten,
het bestuur

Tiltrans
Sonac
Jumbo Burgum
C. van den Adel
Expert Meijer
Apuls